Aluplast Kunststof Kozijnen

Hoog kwaliteit kunststof deur- en raamprofielen

Wij leveren kunststof raamkozijnen en kunststof deurkozijnen die worden vervaardigd met kunststof profielen van het merk Aluplast. Aluplast is een gerenommeerd Duits merk, gespecialiseerd in kunststof ramen & deuren. Wanneer u kiest voor Aluplast kozijnen dan kiest u voor duurzame en stijlvolle kozijnprofielen met een zeer hoge isolatiewaarde. Naast wit bieden wij vele kleurvarianten. Bekijk de kleuren..

5 Jaar garantie op alle kunststof raam en deur profielen

De raam- en deurprofielen van Aluplast zijn KOMO / CE gecertificeerd. Dit houdt in dat deze producten voldoen aan hoge vastgelegde kwaliteitseisen, gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Dit houdt in dat u tientallen jaren kunt blijven genieten van uw Aluplast kozijnen. Op alle profielen van Aluplast geven wij 5 jaar garantie.

Profielsoorten

Vlak profiel zonder aanslag
kunststof kozijn vlak zonder aanslag 70mm
Doorsnede vlak profiel zonder aanslag
Maten aluplast ideal 4000
Doorsnede vlak profiel met aanslag
Maten aluplast ideal 4000
Block NL profiel met aanslag
Block NL profiel met aanslag
Maten aluplast Block NL met aanslag
Block NL profiel zonder aanslag
Block NL profiel met aanslag
Maten aluplast Block NL met aanslag

Lees meer over de BLOCK NL profielen. Bekijk de brochure.

Roto draai-kiep-beslagsysteem voor kunststof kozijnen

Onze kozijnen worden standaard voorzien met het beslag van het Duitse merk Roto. Roto staat bekend om zijn zeer hoge kwaliteit.

Moeiteloos kiepen, draaien, sluiten.

„Draai-kiep“ is in Midden- en Oost-Europa de meest voorkomende manier om ramen te openen. Maar ook in veel andere landen is deze comfortabele oplossing zeer geliefd. De „draai-kiep-technologie“ maakt het moeiteloos draaien en kiepen van het raam met slechts één handgreep mogelijk. De naam Roto NT staat voor één van de meest succesvolle draai-kiep-beslagsystemen ter wereld.

Inbraakwerende Handgrepen van Hoppe

De handgrepen zijn van het type Secustik. Speciaal ontwikkeld met een hoge inbraakwerendheid door middel van een kliksysteem.

Hoppe Secustik zijn handgrepen met:

  • mooie vormen en kleuren
  • een goede greep en hoogwaardig materiaal
  • meer veiligheid

Kunststof kozijnen op maat nodig?

Wij leveren Aluplast kozijnen met beslag van Roto en handgrepen van Hoppe. Op deze manier stellen wij een flexibel en hoogwaardig kwaliteit product voor u samen. Vraag een offerte aan.